2014/10/18

Syksyä terassilla


Eilen sain viimeinkin siivoiltua terassia kesän jäljiltä. Kummoisia kesäkukkia ei meillä oikeastaan ollutkaan, ruukuista löytyi lähinnä yrttejä yhtä terassihortensiaa lukuun ottamatta.
Useinmiten syksyksi ruukkuihin on päätynyt valkoisia callunoita, mutta nyt olin hurja ja valitsin ihan värillisiä yksilöitä. :)
Lisäksi etuovella on vielä kesästä asti hengissä säilynyt puksipuu. Tykkään tosi paljon ihan yksinkertaisista vihreistä, joten puksipuu toivottavasti ilahduttaa vielä talven jälkeenkin (tätä vähän epäilen, varsinkin jos talvesta tulee kylmä).
Syksyn parasta antia on pimeiden iltojen tuoma tunnelma. Lyhtyihin kynttilät ja lasiin kuumaa juomaa, viltti ympärille ja hyvä lehti tai mielenkiintoinen tv-ohjelma; takuuvarma resepti rentoon ja mukavaan iltaan!Tunnelmallista lauantai-iltaa!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo harmaa ruukku. Mistähän se on?

  VastaaPoista
 2. Jos tarkoitat tuota pulleaa tummanharmaata, niin se on Prismasta (House-merkiltään). Vaaleanharmaa neliskulmainen on Plantagenista. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmalliselta näyttää ja reseptisi kuulostaa toimivalta. <3 Meillä on vielä kesäiset pelargoniat ulkona, kun en raaski kaivaa nuppuja täynnä olevia kukkia ruukuista, mutta toisaalta olisi jo kiva saada syksyisemmät istutukset etenkin talon edustalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka. :) Joskus (minun kohdallani kyllä harvemmin, heh) on kieltämättä sääli vaihtaa hyväkuntoisia kukkia vain kauden vaihtumisen takia! Nyt täällä Keski-Suomessa on ainakin ollut niin kovia pakkasöitä, että sitkeimmätkin kesäkukat taitavat olla vaihtokunnossa.

   Poista