2014/10/07

Muuto Silent

Rajallisista shoppailumahdollisuuksista huolimatta löysin Tanskan matkalta muutamia designtuliaisia itselleni ja lapsille. Yksi niistä oli Muuton Silent maljakko. Maljakko on todella sympaattisen muotoinen; moderni ja selkeä, mutta silti jotenkin kauniin pyöreä.

Nappasin maljakkoon yhden kuivahtaneista terassihortensian kukista. Alunperin väri oli valkoinen, mutta vihertävänpunaiseksi se on syksyn (ja unohtuneen kastelun?) myötä muuttunut. Ei haittaa, kaunis silti.

En malttanut odottaa valoisaa kuvaushetkeä, vaan iltahämärässä ilman jalustaa muutaman rakeisen kuvan. Ei haittaa, vaasi on kaunis huonosti kuvattunakin. Taustalla on valokuvaajaystävän tilaustyönä tekemä valokuvateos. Se on kulkenut mukana jo usean vuoden ajan ja tykkään siitä yhä edelleen tosi paljon.  

Tiistaiterveisin,

Liina.

4 kommenttia:

 1. Olen nyt tuijottanut noita kahta kuvaa aika kauan, kun maljakko ja yksi pieni oksa siinä on vaan niin kertakaikkisen simppelin kauniita :). Justiin semmoisia, mistä itse tykkään. Paljon enemmän kuin kimpullisesta kaupasta ostettuja ruusuja..

  Ja pitkälle en vielä ehtinyt täällä muuten, mutta näin jo tooosi paljon kauniita kuvia. Sellaisia, mitä soisin löytyvän meiltä kotoa myös, mutta toistaiseksi ei ole kuin joka kesän jälkeinen kaaos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka, ja tervetuloa blogiini. <3

   Kyllä se kesäkaaos varmasti vähitellen talttuu, pian on illat niin pimeitä että tuntuu sisäpuuhiin olevan aikaa enemmänkin kuin tarpeeksi. :)

   Poista
 2. Tuo maljakko on niin kaunis! Minäkin haluaisin kotiuttaa tuon... :) Pitäisi saada juuri joku tuollainen maljakko, jossa on pienempi suuosa kuin alaosa...ja joka ei kuitenkaan ole ihan pullomainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Minäkin tykkään juuri tuosta maljakon mallista, siihen saa kauniisti yksittäisenkin kukan tai oksan laitettua esille. Arvaa vaan onko haaveenani seuraavaksi Muuton Elevated -maljakko ja nimenomaan harmaana. Se on aika täydellinen sekin. :)

   Poista