2014/10/05

Tuliaisia Tanskasta - Normann Copenhagen Folk Candle Holder


Viime viikolla piipahdin pikaisesti työreissulla Tanskassa. Kaupunki ja koko maa on kyllä jotakin sellaista, joka vetoaa sydämeeni aivan täysillä. Tyypit vain ovat niin tyylikkäitä ja rentoja, että ihan melkein pistää kadehdituttamaan! Eikä varmaankaan tarvitse mainitakaan, mitä design-herkkuja Tanskasta on lähtöisin (ja miten niitä ihanuuksia on ripoteltu ihan joka paikkaan!), ai ai!
Shoppailuaikaa ei ollut valitettavasti muuten kun paluumatkaa ennen lentokentällä. Onneksi sieltä löytyi kaksikin Illums Bolighusin myymälää. Mökille ostin Normann Copenhagenin kynttilänjalan, sieltä kun ei löydy vielä yhtään kynttilänjalkaa, jossa polttaa kruunukynttilöitä. Nytpä sitten löytyy!Rakas esikoiseni henkäisi kynttilänjalan nähtyään, "onpa tosi ihana!". No niin on, sekä kynttilänjalka, että esikoinen. <3 Hänestä kasvaa selvästikin esteetikko, en pane pahakseni moista. :)

Mökillä olikin tosi syksyistä. En ole siellä käynyt useampaan viikkoon sillä on ollut työmenoja, juhlia ja mökin kattoremonttia. Puuhaa siellä siis nyt tas riittää, on haravointia, syyssiivousta ja yhtä jos toistakin pientä talvikuntoon laittoa. Mieheni istutti pari viikkoa sitten pihan laitamille hakkuuaukealle sata koivua ja minä lisäilin pihan laidoille vielä muutaman  ruotsinpihlajan. Vähän työleirimeininkiä siis jopa, jollei välillä ihan tietoisesti ota iisisti ja ryhdy lukemaan vaikkapa kirjaa. Eihän se ihan katastrofi ole, jos muutama homma jää myöhäisempäänkin syksyyn (tai kevääseen...) odottelemaan.

Sisätiloissakin tapahtui pientä muutosta, kun sohva sai uudet päälliset. Niistä juttua myöhemmin.
Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö! Kiitos kehuista, söpöliini on kuin mökillemme tehty. :)

   Poista
 2. Kynttilänjalka on ihana ja Tanska se vasta ihana onkin! :) Kööpenhamina ja Pariisi taistelevat kärkisijoista sydämeni kaupunkeina! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa mieltä! Miten ne tanskalaiset osaakin?! Tyylikkäitä, rentoja ja se HYGGE!!!

   Poista
 3. Kööpenhaminalle iso sydän ja peukku! Leikittelen ajatuksella muuttaa sinne vaikka eläkepäiviä viettämään ;) Ihanan simppeli ja kaunis kynttilänjalka. Joten iso peukku myös Köpiksen lentokentälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin kuvitella asuvani joskus Tanskassa. Tosin sitten sinne pitäisi saada raahattua myös isovanhemmat ja ystävät. :D
   Kastrupissa oli kyllä kieltämättä hyvät shoppailumahdollisuudet, vaikkakaan en muita kuin Illums Bolighusin hyödyntänyt. :)

   Poista