2014/10/19

Riisuttu olohuone

Viikkosiivousta tehdessäni testasin huvikseni miltä olohuone näyttää riisuttuna. Jätin sohvalle vain yhden ison tyynyn ja seinälle BoConceptin metallisen ympyrän. Muuten kaikki ylimääräinen oli joko terassilla tuulettumassa tai kuvan alta pois raivattuna. Viikunapuukin siirtyi talviunille tuulikaappiin. Siellä on ehkä aavistuksen muuta taloa viileämpää, joten toivottavasti talvehtisi siellä. Vaikka ohjeissa lukikin, ettei talvella tarvitse välttämättä valoa, en siltikään uskalla puuta laittaa varastoon tai autotalliin. Sillä olisi ideaalinen lämpötila (10-15 astetta), mutta vain pienet ikkunat vähäistä valoa tuomassa. Olkoon siis sisällä.
 

Imuroinnin ja moppaamisen sekä pölyjen pyyhinnän jälkeen kannoin olohuoneeseen kaiken äsken sieltä riisutun ja lopputulos näytti tältä:


Räikeässä auringonvalossa kuvattuna ei näytä kovin erilaiselta, mutta täällä paikan päällä ero on melkoinen. Ja olen kyllä sitä mieltä, että vaikka olohuoneessa on nyt kaikkea "turhaa", on se tosi paljon kodikkaampi ja mukavamman näköinen kuin täysin pelkistettynä. Vai mitä olette mieltä?

Kuvausassistentti ei juuri hommasta hätkähtänyt, asentoa sentään vaihtoi kerran touhuamiseni aikana. :)


Taidankin lähteä assarini kanssa nauttimaan upeasta syysauringosta ulos.
Mukavaa sunnuntaita!

Liina.

23 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen olohuone, sekä riisuttuna että kaikilla tavaroilla, mutta minustakin näyttää kotoisemmalta tavaroiden ollessa paikoillaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunista on ja tavaroiden kera vielä kauniimpaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne "turhat" tekevät siitä kodikkaan. Ihana olohuone teillä ja kauniit isot ikkunat. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos, olen ihan samaa mieltä noista turhista. :)
   Kiitos kommentistasi ja kivaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 4. Kyllä ehdottomasti parempi tavaroiden kanssa, ihana siis :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka noin "riissuttuna" on kokonaisuus todella tyylikäs niin kyllä se kodikkuun on silti kotona tärkeää! Kaunista on!! Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä. :) kiitos kovsti ja ihanaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 6. Loistava esimerkki siitä miten kerroksellisuus muodostuu piensisustuksella. Sininen tyyny ja vihreä oliivipuu elävöittävät tilaa hienosti värinsä avulla ja saavat aikaan mielenkiintoa. Äh, täällä sataa. Ulos ei pääse ja kuvaaminenkin näin harmaalla ja pimeällä ei innosta. Nauttikaa te auringosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sataa itse asiassa täälläkin! Nämä ajastetut postaukset on vähän hulluja :D.
   Kiitos Tuija kommentistasi. <3

   Poista
 7. Karsituksesta sisustuksesta tulee mieleen, että just on asetuttu tai ollaan muuttamassa jo pois. Eli ehdottomasti kodikkaampi roinien kanssa =D Taitaa koirakin siirtyä vain aurinkoläikän perässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ihan oikean huomion teit, Onni on todellinen auringonpalvoja. :D

   Poista
 8. Minusta kuvissa on huonekaluliikkeen ja kodin ero..alemmassa kuvassa asioita jotka tekee kodista kodikkaan ja asukkaidensa näköisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Kieltämättä aika kolkolta tuntui koti kaikki ylimääräinen pois kannettuna.

   Poista
 9. Syysauringosta...Mikkelissä on koko päivän aamusta asti tullut vettä niskaan ja ilma on tosi kolea. S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, just kommentoin Tuijalle, että nämä ajastetut postaukset on vähän haastavia:) Eilen oli tosiaan upea syyssää, tänään on täälläkin ollut tosi pimeää ja ihan koko päivän on satanut:/

   Poista
 10. Kyllä minäkin olen sen turhan puolesta puhuja. Meillä muutetaan juuri uuteen kotiin ja tilanne on vielä tuo hyvin riisuttu versio ja ei se kodikkaalta tunnu. Vähän oli pakko tuskaa lievittää ja hieman vilttiä sohvalle livittää tunnelmaa tuomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Saija. :) Tsemppiä uuden kodin laittoon, ihana siitä tulee varmasti!

   Poista