2014/10/11

MarmorirakkauttaKiitos Kertun, myös minä sain viimeinkin palan marmoria kotiini. Olen koko syksyn etsinyt rautakaupoista marmorista laattaa, jonka päälle voisi laittaa kaikkia ihania juttuja kuten kynttilöitä tai kukkia. Tulokset olivat laihanlaisia, rautakaupat eivät myy laattoja yksittäin eikä mistään marmorista olisi löytynytkään. Kertun laattapostauksen innoittamana päätin käydä vielä yhdessä laattaliikkeessä, yksityisessä laattoihin erikoistuneessa sellaisessa (Laatta Leevi). Sieltähän se sitten löytyi, aitoa Carraran marmoria oleva palanen. Ostin kerralla kaksi, hinta kun ei päät huimannut (8e kpl). Toinen laatoista päätyi keittiön pöydälle.


Tykkään pitää pöydällä jonkinlaista kynttilää, mutta tuntuu että pieni kynttilä helposti "hukkuu" isolle pöytäpinnalle. Laatan päällä kynttilä ja minipuu näyttävät jotenkin selkeämmiltä eivätkä seilaa pitkin pöydän pintaa. Noin pientä ruukkua en valmiina löytänyt mihin tuo pikkuinen calluna (?) olisi sopinut, joten Iittalan Kastehelmi-tuikkukuppi sai toimittaa ruukun virkaa.


Kynttilänä on Skandinaviskin ihana HYGGE -tuoksukynttilä. Se on aivan täydellisen tuoksuinen, ei liian voimakas, mutta tuoksuu siltikin siten että sen huomaa. Jos muistatte takavuosien CK One -tuoksun, voitte ehkä saada jonkinlaisen aavistuksen tuon Hyggen tuoksusta. Itselleni ainakin tulee jonkinlaisia mielleyhtymiä tuohon 90-luvun hittituoksuun.

                                                                           ///

Nyt täytyy rientää, sillä olemme menossa miehen ystävän 40 v. juhliin. Lapset pudotetaan matkalla mummilaan ja me päästään istumaan iltaa aikuisten kesken.

Leppoisaa lauantaita ja mukavaa alkanutta syyslomaa kaikille niille onnekkaille jotka ensi viikon lomailevat. <3

Liina.

10 kommenttia:

 1. Mäkin olen etsinyt noita marmorilaattoja tuloksetta :/ ihana kun sinä löysit omasi! Kauniin näköistä! Mukavaa lauantaita ja ihania juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Jenni! Toivottavasti sopiva laatta osuu sinunkin kohdallesi.:)

   Poista
 2. Bauhausista saa ainakin ostettu yksittäiskappaleina maromilaattoja, samoin Kaakelikeskuksesta. Kirjoittelin asiasta juuri omassa blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, tuollainen iso hexagon, jonka olit tehnyt, olisikin aivan ihana! Täytyy ehkä käydä muutama laatta vielä ostamassa ja laittaa mies hommiin. ;)

   Poista
 3. Näyttääpäs kivalta ja tutulta. Itse ostin marmorilaatan ihan bauhaussista, ja sen päälle on ollut kiva koota pikkuasetelmia. Granitiin oli myös tullut marmorijuttuja. Leikkuulauta oli pakko saada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmorinen leikkuulauta on minunkin haavelistallani! Jos sellainen jostakin edullisesti vastaan tulee, en kyllä voi olla ostamatta. :)

   Poista
 4. Sama haave ja ajatus on ollut minullakin (ja kauan), en vain ole saanut mitään tehtyä sen eteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joskus pienekin jutun tekeminen on yllättävän ison kynnyksen takana. :D

   Poista
 5. Hauskaa, että marmori on taas suosiossa :).
  Itse oon niin vanha jo, että muistan edellisen kauden, kun 80-luvun alkupuolella tosi monesta kodista löytyi ainakin marmorinen juustotarjotin, kaulin ja paperirullateline :)

  Kauniilta näyttää asetelma ja lauantai-iltakin kuulostaa varsin mainiolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!
   Kyllä minäkin muistan marmoriset kaulimet ja juustotarjottimet, sellaisia oli parhaan ystäväni kotona. :)

   Poista