2014/11/30

Ensimmäinen adventti


Kiireinen viikko päättyi ensimmäiseen adventtiin, jolloin on kai virallinen lupa aloittaa joulun odotus. Minä en kylläkään tuota lupaa ihan ole malttanut odotella, vaan jouluvaloja, kukkia ja muutamia koristeita on jo aiemmin esille laitettu.
Virallista adventtikynttelikköä meillä ei ole, mutta tuo aikanaan isäni serkulta (muistaakseni?) saatu keraaminen kynttilänjalka toimii mielestäni tässä tarkoituksessa loistavasti. Ensimmäinen hyasinttikin on jo auennut kauniisti ja tuoksuu ihanasti joululle!

Kaunista alkavaa viikkoa!

-Liina

12 kommenttia:

 1. Sitä samaa! :) Minullakaan ei ole adventtikynttelikköä, joten kokosin tällaisen asetelman: http://villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi/2014/11/joulunodotus-alkaa.html. Kaunis tuo sinun kynttilänjalkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea sinullakin! Eipä sen aina tarvitse mikään "virallinen" kynttelikkö olla. :)

   Poista
 2. Moikka, katselin ihastellen blogiasi ja etenkin teidän seinien värimaailma alkoi kiinnostaa. Olemme rakennuttamassa omaa taloa ja pintamaalien sävyt pitäisi päättää piakkoin. Emme haluaisi kompastua siihen ansaan, että ovien karmit ja lattialistat näyttävät kellertäviltä valkoisen/vaalean seinämaalin kanssa. Tätä ongelmaa en näe teillä, mikä herätti mielenkiinnon entisestään :) Olisiko mitenkään mahdollista saada juttua kotinne maalivalinnoista kuvien kera? -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Liisa! Laitanpa idean korvan taakse. Vähän tylsät valinnat meillä kyllä on: Sadolinin Maailman sävyt sarjasta Nepal Vaalea ja Nepal Medium. :)

   Poista
 3. Ihan hurjaa, miten nopeasti "virallinen" joulunaika tuli jo vastaan. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Miten se onkin, että marras-joulukuun vaihde hurahtaa ohi aina ihan hirveää vauhtia ja tuntuu että tahti vain kiihtyy kun joulu lähestyy. :D

   Poista
 4. Kaunis kuva :) Aika menee liian nopeasti!!!

  VastaaPoista
 5. Täydellinen adventtikynttelikkö! <3

  VastaaPoista