2014/11/24

Valo-oksa vol. 2 / Easy and simple decoration for Christmas

Viime vuonna tein joulun alla olohuoneen ikkunoita koristamaan valo-oksan. Idea oli siinä määrin hauska ja onnistunut, että päätin täksi jouluksi toteuttaa vastaavanlaisen oksakoristeen. Valot löytyivät jo entuudestaan, samoin mustat paperitähdet. Tarvittiin vain uusi oksa, joka löytyi parisen viikkoa sitten sunnuntaikävelyllä lähimetsästä. Mahdettiin taas olla näky, isoja oksia raahatessamme pienemmän tyttäreni kanssa.

 
Edellisvuoden valo-oksan voit käydä tsekkaamassa täältä. Silloinen oksa oli  jotakin tunnistamatonta lehtipuuta, tämä uusi oksa sen sijaan rehellistä mäntyä. Muodoltaan kolmiulotteinen ja aika hauska tuollaisena vänkkänänä. Viime vuonna koristelin oksan vähän runsaammin, tämän vuoden oksassa tuo yksinäinen pöllökin tuntuu vähän ylimääräiseltä. Ehkä otan sen vielä pois (todennäköisesti en kuitenkaan jaksa). :)
Hämärässä oksa on tosi hauskan näköinen, ulkoa päin vähintäänkin mielenkiintoisen mallinen ikkunakoriste. Miettivätköhän ohikulkijat, että naapurin rouva on vähän päästänyt luovuuttaan irti jouluvaloja ikkunaan asetellessaan?Mitenkäs teillä muilla, joko on mopo lähtenyt käsistä joulukoristeiden ja -valojen kanssa? Minä tunnustan, että kohta meiltä puuttuvat enää vain tontut ja joulukuusi. Vietämme joulua ainakin osittain pois kotoa, joten perustelen aikaista joulukoristelua ja valmisteluja sillä. Ihan hyvä peruste, eikö?

Mukavaa viikon jatkoa!

\ Christmas decorations are starting to spread all over the house. Couln't resist doing same window decoration, as I did last year. Easy and simple.

14 kommenttia:

 1. Juuri täydellinen noin! :)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Eija! Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta sinullekin! <3

   Poista
 2. Kiva idea, tosi kaunis valojen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Itselläkin valosarja odottaa, että löytyisi sopiva oksa.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis olohuoneen nurkkaus! Silmä lepää tämmösiä kuvia katsellessa. :)

  VastaaPoista