2014/11/14

28 kuvaa kesää / Summer pics

Kesästä tuntuu olevan jo ikuisuus, vaikka oikeastihan niin ei ole. Pari hassua kuukautta vasta elokuusta! Aika monta kuukautta vielä edes kevääseen, saati sitten kesään. Syksystä, hämärästä ja kotoilusta pitää yrittää ottaa kaikki irti, vaikka mieli karkaakin välillä haaveilemaan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Ylläolevista kuvista näkyy kesäfiilis; hymyilevät ruskettuneet kasvot. Ah, kaipaan sitä niin! Kesäikävää lievittämään kaivelin kuva-arkistosta muutamia viime kesän parhaita paljoja, olkaas hyvät:

Kesällä juhlittiin. Kesän alkua, Miehen neljäkymppisiä, äitini kuusikymppisiä. Tehtiin muutama pieni reissukin.


Kesää vietettiin tosi paljon vesillä. Säät olivat ensimmäistä lomaviikkoa lukuunottamatta siihen ihan täydelliset. Käytiin Lappeenrannassa aikuisporukalla, yövyttiin saaressa lasten kanssa ja lilluteltiin lähivesillä muuten vaan. Aurinko paistoi ja lapset uivat niin paljon että melkein suomut alkoivat kasvaa!

Pihahommia tehtiin vain muutamia "pakollisia" juttuja. Edellissyksynä istutetut Alliumit (?) kukkivat kuitenkin hienosti ja toivat pitkään väriä takapihalle. Luonnosta löytyi ihanasti väriä myös sisätiloihin, vaikka eipä sisällä aikaa juuri vietettykään.
Lakanapyykki kuivui raikkaassa kesätuulessa täydellisen tuoksuiseksi ja lehmät ihmettelivät kesäyössä heiluvaa kuvaajaa.

Kesään kuuluu grilliruoka ja hyvin syöminen. Ihanat raikkaat salaatit, grillipizza, vartaat ja mansikkabritakakku maistuivat kaikki juuri sopivilta kesätunnelmaan.
 
Kesällä lasten isovanhemmat hankkivat suloisen Into-kissan, Onni pääsi ensimmäistä kertaa elämässään hotelliin ja mies hankki itselleen "projektin". Tramppahyppelyä ja muuta riemastuttavaa mahtui myös kesälle.

Kesällä ei paljoa sisusteltu. Kotona käytiin vain pyörähtämässä ja muu aika veneiltiin, mökkeiltiin ja oltiin reissussa. Mökille saatiin sentään uusi ruokapöytä ja Piiroisen Arena-tuolit. Asuntomessuilla tuli käytyä loman loputtua. Elokuun hämärtyvissä illoissa teki mieli jo aloitella tuikkujen ja kynttilöiden polttelua.
Hiukan haikealta tuntuu katsella näitä kuvia, mutta toisaalta taas tiedän että kevät tulee jälleen kerran kuin huomaamatta. Loppuvuodelle on tiedossa useampia juhlia, pikkujoulua ja oikeaa joulua. Alkuvuonna on synttäereitä ja siitähän se kevään odotus taas jo oikeastaan pääseekin jo vauhtiin. Ihan kuin varkain, uskotteko?

                                                                         \\\

Huomenna menen tutustumaan raw-kuvien käsittelyn ihmeelliseen maailmaan. Saapa nähdä mitä siitä oikein tulee ja hiffaanko homman hienouden vai palaanko takaisin tuttuun ja turvalliseen. :)

Rentouttavaa viikonloppua!

/ Missing summer.

Liina.

4 kommenttia: