2014/11/04

Viisi väriä - sininen

Haastepäivä kaksi. Vaikeaa on, voin kertoa. :D


Sinisestä sain 90-luvulla melkoisen yliannostuksen. Kaikki oli sinistä. Sinisessä ei oikeastaan ole mitään vikaa, kunhan sävy on oikea, ja sitä annostellaan sisustukseen sopivissa määrin. Sama pätee omalla kohdallani muihinkin väreihin. Melkein mikä tahansa väri tai sävy on kaunista, kunhan sitä ei ole liikaa.

Olen vähän väriallerginen. Säännöllisesti yritän uskotella itselleni että pystyn pukeutumaan väreihin ja ostan jotakin vaatteita värikkäinä. Pitämättä on jääneet, en vaan osaa. Vähän sama kieltämättä näiden sisustusjuttujen kanssa. Hetken värikkäät tyynyt näyttävät sohvalla pirteiltä ja ihan kivoilta, mutta salaa huokaan helpotuksesta kun vaihdan ne takaisin värittömiin väreihin (musta, harmaa, valkoinen). Vaikka itselleni värit on vähän hankala juttu, muiden tyylillä laitettuja värikkäitä koteja ja vaatteita ihailen.

Tähän värihaasteeseen haluaisin seuraavaksi haastaa ihanan LittleB:n Littlebigthings-blogista.

”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” 
Alun perin tämä haaste on lähtöisin Syhinä -blogista.

Tiistaiterveisin,

Liina.

12 kommenttia:

 1. Täällä vähän sama juttu noiden värien kanssa. Tuntuu, että joillakin muilla ne vaan näyttää jotenkin tosi kivalta ja sitten omaan kotiin ja omaan vaatekaappiin kaikki värit tuntuu jotenkin vääriltä. Pieniä juttuja voi olla, mutta siinä se. Olen tänä aamuna täällä tuijotellut sohvalla olevaa roosaa tyynyä ja haaveillut valkoisesta. Kauan tuo tuossa jo olikin ;) Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun ymmärät, moni ihmettelee tätä mun rajoittuneisuutta.:)

   Poista
 2. Ihanan talvinen sininen! Sinisen yliannostuksen olen saanut itsekin, mutta kuvassasi se näyttääkin taas hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! Vähitellen sinisen sieto övereiden jälkeen on parantunut. :)

   Poista
 3. Hahhah, ihan ollaan samaa maata värien kanssa. Vaatekaappinikin on käytetyimmiltä osiltaan varsin synkeä näky.

  VastaaPoista
 4. Värit ovat kerrassaan mielenkiintoinen juttu. Pitkään sisustin hyvin mustavalkoisesti, mutta nyt uudessa kodissa valkoinen kilpailee värien kanssa yhdessä. Kaipaan silti enemmän mustaa, mutta katsotaan rauhassa. Sininen on uusi tuttavuus minulle, kokeilen ja maistelen hienovaraisesti. Mutta pukeudun aina mustaan. Mikähän siinäkin on... Heidi / TaloLuck

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, teidän talossa onkin mahtava pohja leikitellä väreillä!
   Onko sisustus muuten muuttunut paljon messujen jälkeen?

   Poista
 5. Kovin tutulta kuulostaa tuo värirajoittuneisuus. Mulla on ihan sama juttu, jaksan katsella värejä vain hetken ja sitten niistä pitää päästä eroon. Nytkin olen yrittänyt sijoittaa meidän olohuoneeseen joitakin värikkäitä lasiesineitä, mutta ne eivät vain jotenkin miellytä silmää. Onneksi en ole yksin tämän "ongelmani" kanssa ;)

  VastaaPoista