2014/11/22

Makuhuoneen tunnelmavalot

Siirsin kesällä ostetun aiv-pullon makuuhuoneeseen ja laitoin sen sisälle yhden valosarjan tunnelmaa luomaan. Minä voisin hyvin nukkuakin pienessä valonkajeessa, mutta mies sitkeästi kiskoo joka ilta johdot irti. Myös yhden pölkyn kannoin makuuhuoneeseen ja sen päälle laitoin vaasiin eukalyptuksenoksia. Ne on kyllä ihan älyttömän kivan näköisiä! Kukkakaupan myyjät saattavat hiukan kohotella kulmiaan, kun minun perjantaipuskani saattaa koostua kahdesta eukalyptuksen oksasta ja yhdestä irrallisesta peikonlehden oksasta.Lakanoina suosin yhä edelleen pellavaa. Ei tule juuri muita käytettyä enää. Ne vaan on jotenkin niin pehmoiset ja kutsuvan näköiset. Ainoa miinus tulee siitä, että pellavaiset lakanat ovat usein vähän turhan reilun kokoisia.


Tällaisina pimeänharmaina marraskuun päivinä (flunssan riivaamana) tuntuisi että koko päivän voisi hyvin viettää makuuhuoneessa pötkötellen.

Viikonloppua odotellen,

Liina.

\ Wintery mood in our bedroom.

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanan näköinen tuo pullo valoilla. Meillä on ollut joskus kauan sitten kans tuollainen pullo, mutta minä heitin sen pois, kun en ymmärtänyt sen päälle :(

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja seesteinen makuuhuone. Minä tykkäisin myös nukkua pienessä tunnelma valossa -mutta mies nykii meilläkin valot pois :)
  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, miehet...

   Rentouttavaa lauantai-iltaa sinullekin Sanna.:)

   Poista
 3. Ihana makuuhuone. Tosi ihanan näköinen tuo pullo valoilla! <3

  VastaaPoista
 4. Suloisen näköistä! Eukalyptuksen oksat tuoksuvat huumaaville! Kun mulla on ollut niitä, joudun pysähtymään nuuhkuttelemaan joka kerta ohi kulkiessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, tuoksu on ihanan voimakas ja kestää pitkään. :)

   Poista