2014/11/10

Mökillä - At summer house


Isänpäiväviikonlopun vietimme mökillä. Itse en siellä pitkään aikaan ollutkaan ollut, mies ja lapset sen sijaan lomailivat syyslomaviikosta puolet mökkeillen. Välillä rankan työviikon jälkeen pakkaaminen ja vajaan parin tunnin ajomatka tuntuvat tylsiltä, mutta kyllä maisemanvaihto vaivasta huolimatta kaiken arvoista on!
 
 

Sisustuksessakin vaihtelu virkistää. Siihen ei aina tarvita edes minkään uuden ostamista, riittää kun jaksaa roudata tavaroita mökiltä kotiin tai toisinpäin. Nyt toin kotoa mökille viime talvena hankitut eläinprinttityynyt sekä ylimmässä kuvassa näkyvän lyhdyn (sohvan vieressä lattialla). Normann Copenhagenin kynttilänjalka sai seurakseen H&M Homesta tilatun valkoisen kynttilän ja TineK:n ihanan tuikkukupin, jotka toin myös kotoa. Vanhatkin sisustustavarat näyttävät uusilta kun ympäristö vaihtuu.


Tarmokasta viikon alkua, harmaasta säästä huolimatta!

---

We spent last weekend at our summer house. I brought some interior stuff at home, and they look like new in different environment.

Wish you all nice week!

-Liina

9 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköistä. Vähän juurikin sitä tyyliä ja näköä, mitä ajattelen omassa mökissäni joku kaunis päivä olevan.. :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näköinen mökki, varmasti maksaa vaivan mökkeily. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Ihan parasta on, kun mökille alkaa oikein kaivata. Siitä huomaa että kotona on tullut vietettyä liian monta viikonloppua putkeen. :)

   Poista
 3. Hih, karhuprintillä varustettu tyyny sopii mökkiteemaan hyvin - heti rupesin kuvittelemaan, että nalle pyörisi jossain lähikulmilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itseasiassa parisen kesää sitten karhu liikkuikin muutaman kilometrin päässä. Ei onneksi törmätty, tosin en kovin pitkälle metsään yksin uskaltautunutkaan tuolloin kun tiesin karhusta. Karhutyyny on minunkin mielestäni juuri passeli mökille. :)

   Poista
 4. Tuota tavaroiden vaihtoa kodin ja mökin välillä harrastan minäkin. Käytännöllistä ja ilmaista :)
  Kauniin rauhallinen tunnelma on mökillänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kristiina! Tällainen "kierrättäminen" on kyllä sisustusta järkevimmästä päästä.

   Poista
 5. Täydellinen mökkitunnelma! Näyttää ihanan viihtyisältä. <3

  VastaaPoista