2014/11/01

Viisi väriä - vihreä

Sain Viiden päivän värihaasteen Tunne Tilat -blogin Karinilta. Kiitos Karin, melkoinen haaste! Alun perin tämä haaste on lähtöisin Syhinä -blogista.
 
”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” 
 
 
Päätin ottaa kuvan samasta tilasta haasteen jokaisena päivänä. Ensimmäiseksi väriksi valikoitui vihreä. Oikeastaan sävy on mielestäni vihreänharmaa. House Doctorin tyyny on mukavan "väritön" vihreä, betoniruukussa oleva kaktus toistaa samaa sävyä, samoin oliivipuu. Höyhentaulun taustankin voi hyvällä mielikuvituksella nähdä olevan vihreään taittava harmaa.

Tähän haasteeseen toivoisin tarttuvan todella ihanan Projekti Verkaranta -blogin Jutan. Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

                                                                                \\\

Virallinen Halloween olisi kai ollut eilen. Kiireisen viikon päätteeksi ei ollut mitään mahdollisuuksia järjestää illaksi pienimuotoistakaan juhlaa, joten virittelin vasta tänään muutaman halloween-koristeen pienempää lasta ilostuttamaan. Illalla saamme myös kummityttömme perheineen kylään. Vähän ristiriitainen tunne on itsellä tämän halloweenin ja pyhäinpäivän sekoittumisen suhteen, mutta näin mennään nyt tänä vuonna.
Isompi lapsi juhlii illalla luokkakaverinsa luona nyyttäreitä ja leipoi eilen ihan itse hienoja halloween-muffinsseja viemisiksi.

Mukavaa lauantaita kaikille!

Liina.

2 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa, kun tartuit haasteeseen! Kauniita, rauhoittavia vihreän sävyjä. Ei voi olla tykkäämättä!

    VastaaPoista