2014/11/11

Viisi väriä - vedenvihreä

Vedenvihreä, turkoosi, jade,  mitä näitä nyt onkaan. Värihaasteen viimeiseksi sävyksi valitsin vedenvihreän/turkoosin. Kovin on värit olleet siniseen ja vihreään painottuvia, mikä tuntuu aika hämmästyttävältä, sillä kumpikaan väreistä ei lukeudu sellaisenaan suurimpiin suosikkeihini. Siniset överit saatiin 90-luvulla, samoin vihreä kausi (erityisesti pukeutumisessa) minulla oli samalla vuosikymmenellä.


Vaalea turkoosi on sävynä kaunis. Raikas ja keväinen ja usein talven jäljiltä tuota sävyä sisustuksessa suosinkin. Nyt se tuntuu aivan liian heleältä, tämä pimeä kausi vaatii ympärilleen vahvempia ja voimakkaampia sävyjä. Kuvaa katsellessa voi melkein kuvitella että ollaan jo keväässä! Oikein odotan sitä fiilistä, kun tekstiilit on ihan pakko vaihtaa vaaleampiin ja keväisempiin. Raskas ja pimeä syksy ja alkutalvi eivät kuitenkaan kavereikseen pastelleja kaipaa.

Värihaasteen ideana on esitellä viisi kodistaan löytyvää väriä, sekä haastaa joka päivä joku mukaan haasteeseen. Alun perin haaste on lähtöisin Syhinästä , minut mukaan haastoi Tunne Tilat. Haastan tänään mukaan Jutan Muotopuoli-blogista.

Ihanaista viikon jatkoa!

Liina.

2 kommenttia:

  1. Miten tuo veden vihreä / turkoosi ihastuttaakin niin paljon nyt näissä haastekuvissa, vaikka olen siitä väristä joskus muinoin saanut itseni ulos kyllästettyäkin... :) Ehkä aika on kullannut muistot ja tämäkin väri on jälleen kerran tykkäys-listalla.

    VastaaPoista
  2. Vähitellen alan siedättyä minäkin yhä useammille väreille - kunhan niitä on vain riittävän pienessä mittakaavassa. :)
    Turkoosi on kylläkin ollut tykkäyslistalla jo pidempään, on mielestäni kivan raikas ja riittävän "laimea". :D

    VastaaPoista