2014/11/16

DSR, lampaantalja ja kuvausassari / Photo shoot with my cute assistant

Raw-kuvatestailu jatkui tänään. Aika hämärää oli keskipäivälläkin, enkä jaksanut kaivaa jalustaa esiin. Nämä kuvat olivat siltikin aavistuksen kivempia käsitellä, kun perjantai-iltana pimeällä kuvatut.
Kuvausassari hiipi salakavalasti paikalle heti kun laitoin lampaantaljan (alesetelillä -40% Kodin Ykkösestä) lattialle.

 

Havut on haettu lähimetsästä ainakin kaksi viikkoa sitten, mutta ihmeen vihreinä ovat säilyneet! Tänään hain nuoremman tytön kanssa muutaman oksankarahkan, suunnitteilla on toteuttaa tänäkin vuonna valo-oksa.
Sulkataulukin (diy) on saatu seinälle. Ei siinä mennytkään kuin jokunen viikko. Kuulemma pitäisi opetella itse poraamaan. Totta, totta...


Balmuirin Kid Mohair* huivi on superpehmeä ja niin muhkea, että käy melkein torkkupeiton korvikkeesta. Sävy on kaunis ja lämmin taupe, maitokahvi minun mielestäni. Alimmassa  kuvassa kahvilasina on Sisustuksen Koodista tilaamani Hobstar. Ihastuin niihin heti, arkinenkin kahvihetki on asteen verran fiinimpi, kun juoman nauttii kristallilasista.


Tulipa kummasti intoa valokuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn Lightroomin ja raw-kuvien myötä!

Lempeää sunnuntai-iltaa.

/

Today I continued training with raw-pictures and Lightroom. My assistent found her place immediately. 

Liina.

13 kommenttia:

 1. Mulla on myös ollut Lightroom käytössä muutaman kuukauden enkä voisi enää muuta käyttää. Sen sijaan pitäisi varmaan siirtyä myös kuvaamaan RAW-muodossa, jotta saisi ohjelmasta täyden hyödyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vielä ihan hukassa Lightroomin kanssa... Täytyy toivoa että vähitellen alkaisi rutiinia löytytmään. Nyt tuntuu että vetää helposti säätöjen kanssa överiksi, kun ei tiedä mitä tekee. :D

   Poista
 2. Kauniita kuvia täällä blogissasi. Pimeä luo haasteita kuvaamiseen, itsekin olen vasta-alkaja uuden kamerani kanssa, sen vuoksi ihan mielelläni luen kuvaamisesta juttuja. Lightroom on itselle outo, mutta pitääpä katsoa se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku.<3
   Pimeä on kuvaajalle (etenkin amatöörisellaiselle) myrkkyä... Valoisampaa vuodenaikaa odotellessa! :)

   Poista
 3. Kaunista! Olen itsekin alkanut hiljattain kuvata RAW-kuvia ja yrittänyt saada otetta Lightroomista. Aiemmin JPEG ja Photoscape. Eli innolla odottelen hyviä vinkkejä kuvankäsittelyyn liittyen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuva kokeiluja ja assari on paras :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ja niin tunnelmallisia kuvia! Mukavaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Ruut! Kivaa tiistaita ja loppuviikkoa sinullekin. :)

   Poista
 6. Eksyin blogiisi ja oli pakko kommentoida teidän ihanaa kuvausassaria. Onko hän mahdollisesti sileäkarvainen kettuterrieri? Itse sileäkarvaisen kettuterrierin omistajana riemuitsen aina, kun (mahdollisen) lajitoverin onnistun jostain bongaamaan...

  Ja on teidän kotikin ihana... :)

  VastaaPoista