2014/11/02

Marraskuu | November

Marraskuu alkoi eilen huumaavan kauniina. Hyvä niin, sillä kuukausi ei todellakaan kuulu lempikuukausiini. Pakkanen oli kaunistanut luonnon, aurinko nousi järvenselältä nousseen usvan takaa järjettömän kauniisti. Aamulenkiltä oli käännyttävä takaisin hakemaan kameraa.
Eipä tässä voinut kuin hetken ääneen huokailla ja näkymää ihastella.Marraskuusta löytyy onneksi jotain hyvääkin (jos oikein kovasti pinnistelee). Vähitellen kehtaa kaivaa kausivaloja esille (kahdet jo virittelin sisälle) ja eipä mene kuin hetki niin voi aloittaa jouluvalmistelut. Itse olen sitä mieltä, että mieluummin vähän aikaisin kuin vasta viimeisellä viikolla. Muutama lahjakin on jo hankittuna! Tykkään lahjojen ostamisesta, mutta en puolipaniikissa joulunalusviikolla ruuhkissa hosuen.

Pimein vuodenaika voi olla tosi masentavaa ja ankeaa, viime vuonna siitä muutaman itseäni helpottavan vinkin kirjoitinkin: Survival Kit pimeään vuodenaikaan. Lähes vuoden takaisia postauksia on oikeastaan aika hauskaa lueskella näin jälkikäteen. Ehkäpä tässä jokunen juttu on tullut vuodessa opittua.

Mukavaa sunnuntaita!

Liina

11 kommenttia: