2014/11/23

Pienesti joulua

Vaikka onkin vasta marraskuu, ja yleensä olen jouluvalmistelut aloitellut vasta ensimmäisen adventin jälkeen, päätin tänä vuonna tehdä poikkeuksen. Joulunodotus, fiilistely ja tunnelman luonti saa alkaa jo nyt. Tulevat viikonloput ovat täynnä menoja, eikä kotona juurikaan ehditä olemaan. Siksi onkin ihan mukavaa laitella joulua vähitellen jo nyt ja aloittaa tunnelmointi.


Glögi ja piparit ovat joulunalusajan tunnelman luojia parhaimmillaan. Tällä kertaa lasissa oli Hehkua, alkoholitonta mausteista rypälejuomaa. Aavistuksen mehukattimaista, mutta ihan juotavaa siitä huolimatta. Blossa on lempiglögini, ja toivoisin alkoholittomia glögejä löytyvän myös hiukan samantyyppisinä versioina. Hyviä vinkkejä saa antaa, jos joku on jonkun tosi hyvä glögin löytänyt!


Nyt taidetaan lähteä kiireesti ulos ennen pimeän tuloa. Tänään on viritelty jouluvaloja, askarreltu mökille uutta taulua, paketoitu muutamia lahjoja ja tytöt leipoivat ensimmäiset joulutortut Rillan sachertorttu-ohjeella. Kiitos vinkistä Rillalle, tortut olivat tosi hyviä!

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa!

Enjoying gingerbread and gluhwein (which is actually just hot and spicy grape juice). It's beginning to feel like christmas!

6 kommenttia: